Project Description

Alcañiz Parador

 Client: Paradores de España / Surface: 600 m2

New decoration of the rooms and public areas.

The Parador is a former convent and twelfth century castle located on the top of the hill. We base our concept in its architectural wealth, which merged with existing spaces.
We work in the reception and cafeteria applying the same concept to remember a medieval yet modern space. The architecture of the same space we already contributed medieval strokes. We add a few textile flags over the counter and bar to emphasize this environment. On the other hand we line the counter of black melamine and place in the cafeteria furniture current character to merge these two environments.
In the halls changed the furniture to provide more modern lines. We use different colors in each room, in the restaurant hall before we focus on the color stone, thus we highlight the wall mosaic. In the remaining two rooms we rely on gold and blue to enhance the elegance.
In the rooms, we focus on furniture and light colors emphasize color in upholstery and textiles.

RELATED PROJECTS