Project Description

Frankfurt Station

 Cliente: Frankfurt Station / Surface: 100 m2

New concept of integrated design for a Frankfurt bar.

The name” Frankfurt Station “came to mind by the structure of separate room that reminded us of a London Underground station. For materials not inspired by an old roadside cafe 50s with ceramic tiles and gleaming metallic surfaces.
The bar has been treated as a large counter where shown, prepares and serves the food.
In the dining room diners as inside a train, double seats facing they are organized.
We use high strength coatings, low cost and easy maintenance, typical of high traffic public spaces, changing its color and cutting to provide them with warmth. Tile in bathrooms and wood use lamps with industrial character.

Photography: Victor Hugo

RELATED PROJECTS