Project Description

Atenea Park Hotel

 Client: Hoteles Atenea / Surface: 200 m2

Interior design of the lobby in an hotel close to the beach..

The project involved the reform of the entrance hall of the hotel, located in Vilanova. We opted for a modern style of straight lines and neutral colors that evoke the proximity of the beach and the sea. With a touch of vivid color in detail. We set a ceiling of aluminum slats that allowed us to conceal the air conditioning installations. We design a counter stone finish that blends with the ground, creating a unique and very functional piece. We set several seating areas: a large sofa designed as opposite the reception area to meet with the glass of the entrance and a set of chairs overlooking the pool. We carry out work at any time without interrupting the dynamics of the hotel.

Photography: Victor Hugo

RELATED PROJECTS