Project Description

SEPI student’s residence

 Client: Fundación SEPI/ Surface: 4.900 sqm.

Interior design of a 155 rooms student’s residence located in the heart of the University City of Madrid

We focus the project on creating a conducive environment for generating knowledge and sharing experiences and illusions of youth, that we wanted that they felt at home.
We represent the different seasons of the year by the colors, textures and materials, reflection of the explosion of the changing nature of the central courtyard which has the building. Thus, study, the cafeteria, the dining room, rooms are… stays where each one reminds us of a season of the year.
The rooms, a blank canvas where “is drawn furniture and decorative pieces on the walls” so that the resident can create their own world. Due to its small size, furniture are simple and pure, but thoughtful lines.

Photography: Victor Hugo

RELATED PROJECTS